Kend dine tal - Nå dine mål

Med Cure4you kender du dine tal.

Det gør det nemmere at sætte mål for,
hvor du skal hen, så du kan blive sundere
- et skridt ad gangen...

Hvor godt kender du dine tal?

Første skridt på vejen til at kunne træffe de rigtige valg omkring dit helbred er, at du kender din krop og forstår, hvordan den reagerer.

Hvilken betydning har søvn for din vægt? Ved du, hvad din kost består af og hvordan det påvirker din vægt? Hvis du er mere aktiv, hjælper det så på dit blodsukker? Hænger dit kolesteroltal sammen med dit BMI?

Med Cure4you kan du følge alle dine helbredsdata på brugervenlige og overskuelige grafer, og dermed nemt se hvordan dine tal hænger sammen

Sæt realistiske mål - og nå dem...

Når du følger med og kender din tal, bliver det meget nemmere at træffe de rigtige valg om livsstilsændringer og sætte mål for forbedringer.

Start med at monitorere dig selv i en kort periode, fx en uge eller 14 dage: Registrer din kost med Myfitnesspal eller find ud af hvor mange skridt du tager ved hjælp af en aktitivetsmåler

Når du så ved hvad dit nuværende niveau er, så er du klar til at sætte realistiske mål for forbedringer. Hvis du for eksempel tager 5000 kridt om dagen, så kan det næste mål være at øge det til 6000. Eller hvis din kost består af 80% kulhydrater, så kan du sætte mål om at reducere det til 70%.

Ved at sætte mål, der er realistiske at nå indenfor kortere tid, opnår du hurtigere succes og det er meget nemmere at holde motivationen oppe.

Mål dig selv med smarte apps og apparater

Med Cure4you behøver du ikke indtaste alle dine målinger manuelt.

Cure4you er integreret med en lang række forskellige hjemmemålingsapparater og apps, som automatisk kan overføre dine målinger til dine grafer.

Tilknyt din vægt, aktivitetsmåler, blodtryksapparat, blodsukkerapparat, kost app osv. til din Cure4you, hvorefter dine målinger automatisk overføres til de rigtige grafer og giver dig overblik - se alle de apparater du kan anvende med Cure4you her

Opsætning af dine apparater tager få minutter, og du skal blot gøre det en enkelt gang, så foregår resten af sig selv.

Kom i gang i dag og vær sundere i morgen

Den eneste du snyder ved ikke at passe på dit helbred er dig selv.

Læger, sygeplejersker, diætister og fysioterapeuter... De står alle klar til at hjælpe, hvis du har brug for det, men de kan ikke gøre det alene.

Så tag ansvar for dit eget helbred, og kom i gang med at leve lidt sundere, så du kan få det bedre og føle dig bedre tilpas.