Husk de vigtige ting

Du får hjælp til at huske de ting,
der er vigtige for dit helbred:

Tjekke din vægt, tage din medicin,
måle dit blodtryk eller dyrke din motion...

Din egen To-Do liste

En ting er at have overblik over alt det man bør gøre for sit helbred - en anden ting er at huske det hele...

Derfor har vi lavet en To-Do liste, der viser dig, hvad du skal huske i dag og fremover, og som sender dig en reminder, når det er tid.

To-Do listen er baseret på din CarePlan og kombinerer alle dine helbredsopgaver, lægekontroller og aftaler ind i en intelligent funktioner, der gør det hurtigt og nemt for dig at huske de vigtige ting for dit helbred.

Uanset om det drejer sig om at huske at tage din medicin, dyrke din motion eller måle dit blodtryk, så får du automatisk en reminder 10 minutter før. Har du en aftale hos lægen eller en videokonsultation med hospitalet, så vil de også være på din To-Do liste.

Velkommen til vores app MinCarePlan

D. 9/1-2018 blev vores gratis mobile app, MinCarePlan, lanceret. Den kan i øjeblikket kun hentes på App Store her eller via QR-koden nedenfor. App'en vil snart også blive tilgængelig for Android-brugere i Google Play.

I app’en kan du modtage og sende beskeder til din læge samt lave online tidsbestillinger. Du kan desuden indtaste dine målinger direkte i app’en, opdatere dine livsstildata og registrere, når du har lavet dine opgaver. Så nu er du klar til at have din læge med på farten og holde dit helbred up-to-date direkte på din mobil.