Kommuniker med lægen

Har du spørgsmål til dit helbred, er det
nemt at sende en besked til lægen eller
bestille tid til en konsultation.

Nogle læger tilbyder også video...

Uanset om du skal i kontakt med din egen læge med sygeplejersken på hospitalet, eller om du ønsker at dele data med anden behandler, kan du gøre det igennem din Cure4you nemt og hurtigt.

Du kan skrive beskeder, bestille og aflyse tider, forny recepter, besvare digitale spørgeskemaer og læse beskeder som for eksempel prøvesvar. Al korrespondance er krypteret og kan gemmes i din Helbredsjournal.

Del data med din læge

Alt det data, du opbevarer i din Helbredsjournal, kan du vælge at dele med din læge, hvis du gerne vil have ham eller hende til at kigge med fra sidelinjen.

Måske har du aftalt med din læge, at du foretager nogle hjemmemålinger, som han eller hun kigger med på, så I sammen kan holde øje med, om dit helbred udvikler sig som det skal.

Det kan også anvendes , hvis du har brug for at sænke dit kolesteroltal, dit blodtryk eller holde øje med dit blodsukkerniveau, og du gerne vil have sparring fra din læge undervejs.

Du kan frit vælge hvilket data, du vil dele med lægen for at få hans/hendes vurdering, og lægen kan herefter kommentere på det igennem online beskeder, eller I kan tale om udviklingen af dit helbred næste gang, du skal ind til konsultation.

Du har fuld kontrol over din egen Helbredsjournal, og du kan altid slå delefunktionen fra, når lægen har kommenteret på dine det, du har delt.

Videokonsultationer

På Cure4you kan du snart kommunikere med din læge på en helt ny måde!

Online videosamtaler med lægen er en stor hjælp for dig, der er i løbende behandlingsforløb hos din læge eller på ambulatoriet. Med videokonsultationer bliver du mindre afhængig af at møde op til så mange ambulante kontroller på bestemte tidspunkter, for med videokonsultationer kan du blive tilset af lægen i dit eget hjem.

Når du kan blive tilset af lægen online, slipper du for at skulle møde fysisk op til de mange hyppige kontroller på sygehuset eller hos lægen, og du kan få en mere tryg hverdag, hvor du får lettere ved at passe dit arbejde og have en almindelig hverdag.

Videokonsultationerne igennem Cure4you kræver intet særligt udstyr, du logger bare på din almindelige computer, din tablet eller din smartphone, når du har en aftale med lægen.

Funktionen kommer snart, så hold øje med vores nyhedsbreve for mere nyt!