Cure4you AppsTilbage til oversigt

Integrér med smarte Apps

Tilknyt dit Fitbit produkt og app'en til din Cure4you profil og få dine data overført automatisk til Cure4you, hvor de gemmes sammen med alle dine andre helbredsdata.

Følgende Fitbit apparater er integreret med Cure4you:

Det er nemt og hurtigt at sætte forbindelsen op - sådan gør du:

1. Download Fitbit App til din mobil eller tablet
  2. Opret en Fitbit profil
  3. Log ind på Cure4you og link til Fitbit

Læs mere her:

1. Download gratis Fitbit App
  • Har du en iPhone eller iPad, åbner du ’App Store’, søger efter ’Fitbit’ og trykker herefter på ’Install’. Hent App til iPhone her.
  • Har du en Android, klikker du på ’Google Play’, søger efter ’Fitbit’ og klikker på "Download". Hent App til android her.
  • Når app’en er installeret, skal du oprette en Fitbit profil inde i app’en.

2. Opret din Fitbit profil

1. Åben app’en – klik Join Fitbit* og vælg det Fitbit produkt, du benytter.
  2. Tryk på ’Set up’ og udfyld dine personlige data (de bruges bla. til at udregne korrekt forbrænding).
  3. Indtast din e-mail (det bliver dit brugernavn fremover) og tryk på ’All done!’
  4. Herefter skal du nu følge instrukserne på skærmen til at færdiggøre profilen.
  5. Nu er din Fitbit profil oprettet og du vil modtage en velkomstmail fra Fitbit.
  6. Næste skridt er at logge ind på din Cure4you profil eller oprette én, hvis du ikke har en allerede.

*Hvis du allerede har en Fitbit profil som du fx. har oprettet på din PC, så kan du logge ind her med det samme brugernavn og adgangskode.

3. Log ind på Cure4you og link til Fitbit

1. Log ind på Cure4you her: Log ind
  2. Hvis du ikke allerede har en profil, kan du oprette én ved at klikke her: Tilmeld dig
  3. Når du er logget ind på din profil, klikker du på menuen ’profil’ øverst og herefter på ’integrerede apps’ i menuerne til venstre.

4. Under afsnittet med Fitbit klikker du på ’Tilknyt’, og du bliver nu dirigeret over til Fitbits hjemmeside.
  5. Nu skal du indtaste dit Fitbit brugernavn og adgangskode (e-mail og kode som du benyttede da du oprettede din Fitbit profil) og tryk på ’Allow’.

6. Tillykke! Nu er du klar til at bruge Cure4you med Fitbit!

Nu har du forbindelse imellem Cure4you og dit Fitbit produkt. Alle dine Fitbit målinger vil fremover være tilgængelige på din Cure4you profil under ’Mit Helbred’.