CarePlanTilbage til oversigt

Medicin

Medicinlisten gør det muligt for dig at se og holde styr på alle dine præprarater og kosttilskud på en overskuelig og brugervenlig måde. Medicinlisten indeholder oplysninger om styrke, dosis, hvad medicinen tages for, pakkestørrelse, hvor ofte du skal tage din medicin og hvornår du skal huske at forny din recept. Log ind på Cure4you og vælg ”Medicin” for at få adgang til din liste.

For at tilføje medicin til din liste, skal du klikke på “Tilføj medicin”. Udfyld herefter alle de tomme felter, og tryk ”Gem”. En udførlig guide til at udfylde de forskellige felter findes her - Medicinlisten.

Du og dine udvalgte behandlere kan nu se medicinen i din CarePlan.

Doseringsskema

Du finder doseringsskemaet under "Medicin". Doseringsskemaet giver dig mulighed for at få overblik over dit medicinindtag på ugentlig basis.

For at tilføje medicin til skemaet, klikker du på det felt du ønsker at tilføje noget til. Derefter udfylder du den kasse der kommer frem, med hvilket præparat du ønsker at tilføje, i hvor høj dosis og hvor mange dage præparatet skal gentages. Efter dataet er indtastet, trykker du på ”Gem”.

Ønsker du at fjerne et præparat fra skemaet, klikker du blot på det gældende præparat, og derefter på skraldespanden.