Opret familiemedlem

Sådan gør du når du skal oprette et familiemedlem:

Klik på ’Familie’ ikonet øverst.

Klik på ’Tilføj nyt familiemedlem’. Nu skal du søge efter det familiemedlem, du ønsker at tilknytte. Indtast navne og fødselsdag – afslut med at klikke ’Find’.

Hvis personen ikke har en Cure4you profil, møder du dette billede:

Vælg 'Opret profil'

1. Du skal vælge en adgangskode for vedkommende og skrive den i feltet 'Adgangskode.' Dette er systemets måde at sikre mod trykfejl i adgangskoden.Hvis dit familiemedlem bor på samme adresse som dig, kan du blot sætte flueben ved ‘Benyt samme adresse og kontaktdata som mig’. Husk at trykke gem til sidst!
  2. Telefonnummer skrives uden mellemrum mellem tallene og emailen skrives med små bogstaver (f.eks. annemette@post.dk). Emailen bliver brugt til korrespondance, hvis du f.eks. skulle glemme din adgangskode så skriv en email-adresse, som bliver tjekket jævnligt.
  3. Endelig skal du formulere et sikkerhedspørgsmål, som du ved, du kan huske svaret på, for eksempel: 'Navnet på min første hund?' Skriv spørgsmålet i feltet 'Sikkerhedsspørgsmål' og svaret i feltet 'Svar.' Dette skal bruges, hvis du har glemt din adgangskode eller skal ændre bestemte ting vedrørende din konto, som kræver ekstra sikkerhed.
  4. Når du klikker på 'Gem'-knappen forneden er familiemedlemmet oprettet i systemet.

Hvis systemet siger, at der allerede er en bruger oprettet med dette CPR nummer, så skal du gå ind under ´Find familiemedlem' i stedet for - se her hvordan du gør. Gå ind på denne side: Find familie

Det næste der kræves for at kunne kommunikere med lægen/klinikken på dennes vegne er, at tilknytte den pågældende læge/klinik til dit familiemedlems profil. Læs mere her Tilknyt klinik