Min FamilieTilbage til oversigt


Find familie

Sådan gør du når du skal finde et familiemedlem der er oprettet

Hvis det familiemedlem, som du gerne vil tilknytte til din profil, allerede er oprettet hos Cure4you Sundhed, kan du finde dem og sende dem en anmodning om adgang.

Klik på 'Familie' ikonet foroven og herefter 'Tilføj nyt familiemedlem' eller tandhjulet 'Profil' og herefter 'Min familie'.

Så kommer dette billede op:

Indtast fornavn, efternavn og fødselsdag og tryk på 'Find'. Vær opmærksom på at mellemnavne skal indtastes i feltet med fornavn.

Det er meget vigtigt, at du indtaster navnet, som det er oprettet i Cure4you.

Hvis der er flere personer med samme navn og fødselsdato oprettet i Cure4you, vil du blive bedt om at indtaste yderligere information - indtast enten e-mail eller gadenavn.

Når systemet har fundet et match, vil det se således ud:

Tryk på ‘Send’ for at sende anmodningen om at knytte dit familiemedlems profil til din profil. Du får adgang til profilen når de har accepteret din anmodning. Læs hvordan man giver adgang nedenfor.

Sådan gør du, når du skal acceptere en anmodning

Hvis du har modtaget anmodning fra et familiemedlem om at blive tilknyttet til deres profil, vil den ligge under ’Din profil’. Tryk på tandhjulet foroven og derefter ’Din familie’.

Sådan ser anmodningen ud:

Når du har klikket på ´Godkend´, så vil du se dette billede:

Nu har du givet adgang til din profil og personen kan se og administrere alt på din konto undtagen ´Din familie´, dvs. de kan ikke se, hvem du er tilknyttet, og de kan heller ikke administrere dine familiemedlemmer.

Ønsker du også adgang til dette familiemedlems Cure4you, så skal du blot trykke på ´Spørg om adgang´, og så skal denne anmodning godkendes på samme måde.

Du kan til enhver tid stoppe adgangen til din profil ved at fjerne fluebenet i 'Giv adgang til til min profil'. Du vil stadig have adgang til deres profil.

Brug for mere hjælp?


Send e-mail

Oversæt siden


Læs også