Vækstgrafer

Sådan bruger du 'Højde og vægt' kurverne

Log ind på Cure4you og klik på 'Mit Helbred' og 'Børnesider'.

Når du klikker på ‘Højde og vægt kurver’ kommer du ind på siden, hvor det er muligt, at se alle tidligere noterede målinger og tilføje nye. De nyeste målinger vil blive vist i toppen af listen.

1. For at redigere i en tidligere note klik på ‘Åben’. Her kan du redigere og tilføje dato, højde, vægt og hovedomfang.
  2. Klik ’Luk’ når ændringerne er lavet.
  3. Upload et billede af dit barn når du har lavet nye målinger, så du også kan se udviklingen på fotografierne. Tilføj et billede af dit barn til oversigten ved at klikke på 'Åben' og 'Gennemse' samt 'OK' for at uploade.
  4. Ønsker du at slette en note skal du vælge ’Åben’ og herefter trykke på skraldespanden.

For at tilføje nye målinger til listen klik på ‘Tilføj data’ og nedenstående vindue vil blive åbnet. Vælg datoen og indsæt resultatet for målingerne af dit barn. Klik 'OK'.

Du har også mulighed for at indtaste andre relevante oplysninger i boksen nedenfor under ’Note’.

Hvis du ønsker at se dit barns udvikling på en graf, kan du, efter at have tilføjet målinger, klikke på ‘Se kurver’ og du vil se de forskellige målingerne vist i 3 grafer:

• Den lyserøde er højde
  • Den blå graf er vægt
  • Den grønne er hovedomfang

Her er et eksempel på, hvordan højdegrafen kunne se ud. De lysblå streger er grænseværdien, og den lyserøde er dit barns målinger.