Børneskema

Sådan bruger du 'Børneskemaet'

Klik på ‘Mit Helbred' og 'Børnesider' og 'Vaccinationsprogram'

Sæt hak ud for hver af de undersøgelser dit barn allerede har været til og tilret datoen ved at klikke på 'skift'.

Udfor de vaccinationer som barnet mangler, er der et ur - dette ur vil påminde dig, når det er tid til vaccinationen.

Klik på navnet for at læse detaljeret information om hver vaccination.

Sæt en reminder op for alle vaccinationer og undersøgelser. Klik på skift udfor 'Husk mig på at bestille tid' ovenover skemaet, og vælg hvornår du ønsker at modtage en reminder.

Reminderen bliver sendt til den mail som du har oprettet på profilen.

Tilpas derefter evt. datoerne for de resterende undersøgelser, hvis der skal ændres herpå.