Om Cure4youTilbage til oversigt


Kundeservice medarbejder (deltid)

Vær med til at give Danmarks bedste kundeservice

Jobbet
Din fornemmeste opgave bliver, at yde en værdifuld kundeservice og support via telefon, email og chat til private brugere. Vi har brug for dygtige og serviceorienterede medarbejdere, der vil tage sig af vores søde kunder og være med i Danmarks bedste kundeserviceteam. På sigt vil der være mulighed for flere typer af opgaver herunder kundeservice til sundhedsfaglige, udarbejdelse af nyhedsmails og andre kommunikationsopgaver.

Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaven, så det vigtigste er, at du brænder for at yde god kundeservice.

Du vil indgå i et energisk team i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på kvalitet, effektivitet og performance. Du vil løbende blive coachet og superviseret.

Om dig
Du behøver ikke have erfaring fra lignende job. Det vigtigste er din indstilling til kundeservice, engagement og teamwork, og at du ikke er bange for at tage fat. Vi skal nok oplære dig i vores systemer og hjælpe dig godt i gang.

Du har social intelligens og kan tilbyde en uforglemmelig kundeoplevelse. Du har kendskab til telefoner, tablets og computere som almindelig bruger. Langt vigtigere er det, at du er i stand til at tale med mennesker.

Din kontaktflade bliver bred og du skal dagligt håndtere kunder, der naturligvis glædes over din service og ekspertise. Ligeledes vil du også opleve, at mindst én er uenig med dig, men det klarer du på en positiv måde fordi dine kommunikationsevner som udgangspunkt er stærke.

Cure4you har ansatte i flere lande, og det er derfor forventet, at du kan tale og skrive på engelsk.

Om os
Cure4you er Danmarks største sundhedsportal, hvor tusindvis af danskere hver dag logger ind for at kommunikere med deres læge og administrere deres helbredsdata. Vi har 1.8 mill. registrerede brugere og transporterer 5,8 mill. beskeder imellem borger og behandler om året.

Vi har brug for 1-2 nye medarbejdere til deltidsstillinger på vores kontor på Katrinebjerg i Aarhus.

Arbejdstider og løn
Arbejdstiderne vil være minimum 15 timer om ugen i tidsrummet 8.30-16 med mulighed for fleksibilitet ved deadlines og eksaminer. Vi søger 1-2 medarbejdere nu med start så hurtigt som muligt. Du bliver ansat som timelønnet efter funktionærlovens regler.

Har du spørgsmål så ring eller skriv til Beate på tlf 4976 7000 eller beate@cure4you.dk.

Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes til kundeservice@cure4you.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Brug for mere hjælp?


Send e-mail

Oversæt siden