Min Medicin

Medicinlisten gør det muligt for dig at holde styr på alle dine præparater og kosttilskud i en overskuelig liste med styrke, dosis, hvad medicinen tages for, og hvor ofte du skal tage din medicin.

Log ind på Cure4you og vælg "Medicin" for at få adgang til din liste.
Vi gør opmærksom på at denne liste ikke fungerer som din primære medicinliste, men nærmere en "ønskeliste".

Sådan tilføjer du medicin til listen
Klik på ”Tilføj medicin”.

Her vil du kunne skrive direkte i de skrivefelter, der nu kommer frem på skærmen.

Navn

Udfyld præparatets navn

Form og styrke

Under ”form” udfyldes, om præparatet eksempelvis er piller, tabletter, kapsler, oral opløsning, inhalationsspray, etc.

Under ”styrke” udfyldes den styrke, som står på dit præparat, fx 2,5 mg. Er styrken på dit præparat opgivet som fx 2,7 + 1,8 mg/ml, kan du i styrkefeltet manuelt skrive 2,7 + 1,8 mg og lade ”enhed” stå på ”ml”.

Dosis

Her udfylder du hvor meget af præparatet, du tager ad gangen, fx ”2 tabletter om dagen”, ”1 tablet morgen, 1 tablet middag, 1 tablet aften”, "2 pust i hvert næsebor hver morgen", etc.

Dette felt er ikke obligatorisk at udfylde for at du kan forny dit præparat, men du kan vælge at benytte dette felt til at lave dit eget doseringsskema, som du også kan læse mere om nedenfor.

Tages for

Her beskriver du, hvad præparatet tages imod, fx. ”migræne”, ”forhøjet blodtryk” eller ”høfeber”.

Pakkestørrelse

Her indsætter du pakkestørrelsen eller størrelsen på det præparat, du bestiller, fx. ”100 stk” eller ”300 ml”

Husk mig på

I denne rubrik kan du få hjælp til at huske, når det er tid til at forny din medicin. Du kan indsætte næste fornyelsesdato i boksen under ”næste fornyelse”, og du kan herefter vælge at fastsætte fornyelsespåmindelsen til hver 4. uge herefter.

Påmindelsen kan sættes op individuelt for hvert eneste af dine præparater, og du kan også selv vælge, hvilke præparater, du ønsker fornyelsespåmindelser på. Det er ikke nødvendigt at vælge påmindelse.

OBS! Systemet fornyer ikke automatisk din medicin, men sender dig en mail, når det er tid til at du skal gå ind og forny dit præparat via Cure4you eller din læges hjemmeside.

Når du har redigeret i oplysningerne på dine præparater, trykker du på ”gem”.

Dit præparat vil nu automatisk blive lagt ind i din medicinliste i alfabetisk orden.

Slette eller rette et præparat

Vil du slette eller rette et præparat på din medicinliste, klikker du enten på skraldespanden eller på blyanten.

Trykker du på blyanten, aktiveres skrivefelterne på samme måde, som når du opretter et præparat, og du kan redigere i oplysningerne direkte i de pågældende skrivefelter.

Sådan fornyer du din medicin

Vil du bestille et nyt præparat, skal du først tilføje det til listen. Læs hvordan du gør det ovenfor.

Skal du forny et præparat, kan du følge denne guide til fornyelse af medicin.

HUSK! Din bestilling er først sendt til apoteket, når du har modtaget en godkendelse fra klinikken.