Helbredsdagbog

Opret noter og få din egen helbredsdagbog

Al din kommunikation med lægen, som du har foretaget via Cure4you, vil automatisk blive gemt i din dagbog i ubegrænset tid, hvis du er Care medlem.

Du vil både kunne se de beskeder, du har sendt og modtaget. Eksempelvis sendte receptfornyelser og blodprøvesvar modtaget fra klinikken.

Noter gør det muligt for dig at samle alle dine dokumenter om dit helbred online, så de altid er let tilgængelige for dig og dine læger. Som Care medlem vil du også kunne gemme egne noter sammen med dokumenter, billeder og filer, som du har scannet ind.

De kommentarer du skriver under andre funktioner på Cure4you, vil du også automatisk kunne se under ’Noter og svar’.

Det betyder, at de kommentarer du indsætter til fx dit blodtryk, vil du automatisk se sammen med alle de noter, du har om dit hjerte.

Sådan bruger du 'Noter og svar'

Klik på ’Noter og svar under menuen 'Min Helbredsjournal' for at se en oversigt over alle dine beskeder, svar, spørgsmål og kommentarer.

Har du mange noter, og leder efter en bestemt note, så kan du søge ved at indtaste et søgeord i boksen til højre og trykke på ’Find’.

Du kan også vælge at vise noter i en bestemt periode ved at benytte knapperne 'Dag', 'Uge' eller 'Måned', som viser noterne i den valgte periode. Klikker du på datoen, så kan du vælge en specifik til og fra periode.

Hvis du har behov for det, kan du rette eller slette en note ved at trykke på menuerne i højre hjørne.

Du kan også dele din note med din læge ved at klikke på figuren med plus og derefter vælge den klinik du gerne vil give adgang til noten. Vær opmærksom på at lægen ikke er forpligtet til at benytte denne funktion, og det bør derfor aftales med lægen, hvis du ønsker, at give ham indblik i dine egne observationer.

Læs mere om hvordan man deler data her -
Del data med lægen

Sådan tilføjer du en note

Klik på 'Tilføj note' så der åbnes et vindue, hvor du kan skrive din note:

Datoen vil altid stå til dags dato, men du kan ændre den, hvis du ønsker det.

Klik på den kategori du vil gemme noten i og angiv derefter emnet, fx hovedpine. Du kan også tilføje dine egne kategorier. Læs mere om kategorier nederst.

Som Care medlem vil du også få mulighed for, at tilknytte så mange filer du vil, det kan fx være et billede af udslæt eller et udskriftsbrev fra hospitalet, som du har scannet ind. Klik på gennemse for at tilføje filer. Du kan også tilføje filen ved at klikke på + ud for den note du gerne vil gemme filen sammen med.

Når du har skrevet noten, så tryk på gem, og så vil du se noten gemt således:

Sådan redigerer eller tilføjer du en kommentar på en note

Klik på blyanten til højre for at åbne den.

Nu ser noten sådan ud:

Skriv din kommentar med evt. emne og korrekt kategori - klik gem.

Sådan sletter du en note

Hvis du trykker på den lille skraldespand, så har du mulighed for at slette din note.

Så skal du bekræfte, at du ønsker at få slettet din note.

Sådan tilføjer eller ændrer du Kategorier

Som Care medlem bestemmer du selv hvilke kategorier, du vil have i dine ’Noter og svar’. Vi har opsat kategorier, der passer til de funktioner, vi tilbyder på Cure4you, men du kan selv tilføje flere, hvis du ønsker det.

Klik på ’Ret/tilføj kategori’ for at få oversigt over alle dine kategorier. Nu kan du lave din egne ved at trykke på ’Tilføj ny kategori’ og indtaste navnet i boksen. Husk at sætte hak i ’vis’ så du kan se kategorien i din oversigt.

Hvis du ønsker det, kan du slette en kategori ved at trykke på skraldespanden udfor kategorien eller skjule en kategori ved at fjerne hakket fra ’vis’.

Pilene yderst til højre giver dig mulighed for at ændre på rækkefølgen af kategorierne, så du kan få din helt individuelle Note-oversigt, der passer nøjagtigt til dit behov.

Klik på ’Noter ’ for at gå tilbage til dine noter.

Del din note med lægen

Du har mulighed for at dele dine noter med din læge.

Når du har trykket på "Del", så skal du vælge hvilken læge, du har lyst til at dele din note med.