Vaccinationsliste

Sådan benytter du vaccinationer

Det er nu muligt at følge dine vaccinationer på Cure4you. Ved brug af denne funktion har du mulighed for at få et overblik over, hvornår det er tid til næste vaccination.

Vælg 'Vaccinationer'.

Tilføj dine vaccinationer ved at klikke på ’Tilføj’ i øverste højre hjørne. ’Ret’ og ’Slet’ giver dig mulighed for at redigere i dine vaccinationer.

Sæt en reminder for dine vaccinationer ved at indtaste datoen for næste vaccination i rubrikken "Næste" og vælg herefter, hvornår du ønsker at blive påmindet.

Uret ud for den enkelte vaccination på listen angiver, om det er ved at være tid til fornyelse.

Vaccinationspåmindelsen bliver sendt til den e-mail, du har oprettet på din Cure4you profil.