Tilknyt klinik

Sådan tilknytter du klinikker til din profil
For at kunne kommunikere med dine læger online, så skal du tilknytte klinikken. Du kan tilknytte så mange læger, du ønsker.

Log ind på din Cure4you profil og klik på ’Profil’, der er formet som en lille møtrik i højre hjørne

Her klikker du på "Klinikker", som du finder i menuen i venstre side.

Klik derefter på ’Find og tilknyt klinikker her’

Så åbnes et nyt vindue, hvor du kan søge efter din læge:

Du kan søge på lægens navn, klinikkens navn, adresse, tlf. nr. eller hjemmeside. Du skal indtaste minimum 4 tegn i søgefeltet.

Tryk på ’Vælg’ udfor din læge, så har du fået lægen tilknyttet til din profil, og kan skrive til lægen direkte ved at vælge en af knapperne:

Alt efter hvilke muligheder klinikken har åbnet får, har du følgende muligheder:
  • Bestil tid
  • Forny medicin
  • Se tid/Aflys tid
  • Skriv til lægen
  • Aflys tid
  • Udfyld spørgeskema

Bemærk, nogle læger tilbyder ikke alle funktionerne – kun de funktioner din læge tilbyder vil være synlige her.

Sådan fjerner du en klinik

Hvis du ønsker at fjerne en klinik på din profil, kan dette gøres under ’Mine klinikker’ i menuen til venstre.

Tryk på den lille skraldespand ud for den klinik, du ønsker at fjerne. Derefter er klinikken fjernet fra din profil, og du vil ikke længere kkunne se den på din liste.