Tidsbestilling

Log ind på din Cure4you profil og klik på ’Mine Aftaler’ - ikonet formet som et ur. Klik derefter på punktet ’Bestil en ny tid’, som vises nedenfor.

Vær opmærksom på at billedet og valgmuligheder kan variere fra klinik til klinik.

Efter du har valgt din klinik, skal du nu vælge hvilken afdeling eller hvilken læge du vil bestille tid hos. Herefter vælger du konsultationstype ud fra de muligheder din lægeklinik har tilbudt.

Klik på den dato i kalenderen du ønsker. BEMÆRK, at det er de mørke felter, der er ledige tider.
Du kan klikke videre til næste uge, ved at trykke på den lille pil ud fra den sidst viste dag.

Du vil automatisk blive ført videre til følgende side efter du klikker på en tid, og nu kan du tjekke din tidsbestilling, og tilføje en kommentar, inden du sender den.

Ønsker du at ændre i din tidsbestilling, inden du sender den, kan du klikke på blyanten ved siden af tiden, for at gå tilbage.
Har du valgt en tid, og skrevet en kommentar, kan du trykke 'Bestil Tid' for at fuldføre bestillingen.

Hvis bestillingen er gået korrekt igennem vil du se kvittering med et overblik over din tid.

HUSK at du har ikke fået din tid, før klinikken har godkendt din bestilling.

Når du modtager svar på din tidsbestilling, så kan Cure4you Care medlemmer gratis sætte en reminder op på tidsbestillingen og sende tiden ind i deres kalender på PC’en.

Mine aftaler
Du har mulighed for at se dine gældende aftaler i venstre side, under "Mine Aftaler". Har du aftaler, vil det se ud nogenlunde som billedet nedenfor:

Ønsker du flere informationer omkring en bestemt aftale, kan du klikke på den gældende aftale, hvor yderligere informationer vil blive vist.

Antal tegn i kommentarfeltet
Når du skriver til klinikken, er der begrænsninger på, hvor meget du kan skrive i kommentarfeltet, alt efter hvilken funktion det er.

Hvor meget man kan skrive under tidsbestilling afhænger af lægens bagvedliggende kalendersystem, der kan modtage mellem 35-200 tegn per aftale, og disse tegn skal inkludere konsultationstypen.

Det betyder, at hvis du bestiller en tid til fx Børneundersøgelse, er der allerede brugt 17 tegn.

Har du brug for at skrive yderligere forklaring til din tidsbestilling, må du sende en separat besked til din valgte læge.

Afbestilling af tid
Bliver du forhindret i at møde op til din bestilte tid, kan du også aflyse den via Cure4you.
For at læse mere om hvordan du afbestiller en tid, kan du læse vores guide: Aflysning af tid.