Aflysning af tid

Bemærk, det er kun muligt at aflyse tid online hvis klinikken tilbyder den funktion eller hvis deadline for aflysningen ikke er overskredet.

Der findes 2 indgange som kan benyttes til af aflyse tid. De er beskrevet nedenfor.

1) Sådan benytter du 'Aflys tid'

Log ind på din Cure4you profil. Klik på 'Profil', ’Klinikker’ og herefter 'Vis'.
Klik da på knappen ’Aflys tid’ som kan ses i menuen til venstre eller midt på skærmen.

Din aflysning er først sendt, når du kan se siden med teksten ’Din aflysning af tid er nu sendt til klinikken’.

2) Sådan benytter du skraldespanden

En anden og simplere metode til at aflyse tid, er at gå ind under "Mine Aftaler" i menuen i toppen, eller på forsiden.

Her kan du se dine gældende aftaler i venstre side.

For at aflyse en tid, klikker du ind på den aktuelle tid, som vil komme frem til højre.
Herefter klikker du på skraldespanden ud for tidspunktet.

Du vil her få en besked hvor der står: 'Din tid er aflyst', efterfulgt af datoen for den aflyste tid.

Din tid er nu aflyst.