Videokonsultation

Hvis din klinik tilbyder det så kan du nu også booke videokonsultation med din behandler via Cure4you.

Log ind til din profil og klik på 'Mine klinikker'. Klik derefter på knappen ’Bestil tid’ som kan ses i menuen til venstre eller midt på skærmen.

Vær opmærksom på at billedet og valgmuligheder kan variere fra klinik til klinik.

Klik på en dato i kalenderen og dernæst prik udfor den tid på dagen du ønsker. BEMÆRK, at når du kører musen hen over datoerne, er det de mørke felter, der har ledige tider.

Tryk ’fortsæt’ og nu kan du tjekke din tidsbestilling inden du sender den.

Tilføj en kommentar og angiv hvordan du ønsker besked når klinikken har svaret på din tidsbestilling.

Hos nogle klinikker kan du vælge, hvis du vil have en reminder på SMS. Vær opmærksom på, at det koster 4,00 DKK.

Tryk til sidst ’Bestil nu’ og hvis bestillingen er gået korrekt igennem vil du se kvittering med overskriften ’Tak for din tidsbestilling’.

HUSK at du har ikke fået din tid, før klinikken har godkendt din bestilling.

Når din videoanmodning er godkendt så vil systemet automatisk sætte en sætte en reminder op så du modtager en email 10 minutter før start på videosamtale.

Sådan starter du en videosamtale

Linket til din videosamtale bliver sendt til dig i en email reminder 10 minutter før start på konsulationen. Du vil også kunne finde den i svaret fra din behandler. Vær opmærksom på at linket er først synligt i svaret 10 minutter før start.

Nedenfor kan du se et eksempel på en reminder med link:

Vær opmærksom på at video kun virker i browseren Google Chrome. Hvis du ikke allerede har den installeret er du meget velkommen til at kontakte vores support på 7077 0017 eller skrive til os via 'Kontakt Cure4you' nederst på denne side. Du kan også selv installere Google Chrome - klik på linket Teknisk hjælp her til højre for mere information og link til at downloade browseren.

Det er en god idé at gøre klar til din samtale 5-10 før den starter. Klik på linket i reminderen og så kommer du til denne side:

Klik på den grønne trekant for at starte videoen. Din videokonsultation starter ikke før din behandler åbner for din konsultation.

Imens du har din samtale har du også mulighed for at tilgå din CarePlan eller målinger så kan du nemt snakke med din behandler om hvordan det går og hurtigt tilrette din behandling hvis nødvendigt.