Receptfornyelse

Sådan fornyer du medicin

Når du er logget ind på forsiden, skal du trykke på ’Min Medicin’.

Vælg ’Fortsæt til receptfornyelse’ enten i bunden eller i toppen af din redigerbare medicinliste, for at forsætte med at forny din medicin.

Du skal dernæst vælge hvilken klinik du ønsker at forny din medicin fra. Herefter vil du blive sendt videre til en side der viser den medicin du kan forny. Mangler nogle af din præparater på listen, har du forskellige muligheder, alt efter hvilket system dit lægehus kører med.

Har du en mulighed der hedder "Opret Medicin til Listen", vil du blive sendt tilbage til din medicinliste, hvor du kan tilføje de manglende præparater, hvorefter du skal klikke på "Fortsæt til Receptfornyelse" når du er klar.

Har du ikke denne mulighed, skal du kontakte dit lægehus om at tilføje det manglende medicin.

Når din medicinliste ser korrekt ud, sætter du flueben ved de præparater du ønsker at forny.

Hvis du vælger Receptserveren, vil du kunne hente medicin på alle apoteker. Hvis du i stedet ønsker et andet udleveringssted, skal du kontakte din lægeklinik og bede dem give dig den mulighed.

Når du har trykket på ’Fortsæt’, vil du få en bekræftelse på, at din medicinbestilling er sendt til klinikken.

Hvis du har brug for at skrive en forklaring til din receptfornyelse, må du sende en separat besked under "Skriv til klinikken".