Send besked

Log ind på din Cure4you profil og klik på ’Min Indbakke’, eller på konvolutten i menuen i toppen.

Når du er kommet ind på din indbakke, klikker du på "Skriv en ny besked" hvorefter du vælger den læge du vil skrive til.

Du kan nu skrive din besked i besked feltet. Hvor meget du må skrive afgøres af klinikken og kan derfor variere fra klinik til klinik.

Når du har skrevet beskeden, trykker du på den røde knap, hvor der står ’Send besked’.

Bemærk, beskeden vil først blive sendt til din læge 10 minutter efter at du har trykket 'Send'. Sender du flere beskeder efter hinanden i løbet af disse 10 minutter, vil de blive samlet til én besked,

Vær opmærksom på at billedet og valgmuligheder kan variere fra klinik til klinik. Det er din lægeklinik, der har bestemt, hvor mange tegn du kan skrive i en besked til din læge.

Hvis du mener, at der er afsat for få tegn, er det en mulighed blot at sende din besked i flere mindre beskeder.