Cure4you CareTilbage til oversigt


Del data med lægen

Cure4you giver dig nu mulighed for at dele de noter, kommentarer og målinger, du selv har indtastet, fået tilsendt eller overført til din Cure4you profil, med din læge.

Denne funktion er smart, hvis du fx skal til undersøgelse hos en speciallæge, og har nogle dokumenter, som speciallægen bør se. Eller hvis du efter aftale med din læge, har lavet nogle hjemmeobservationer, som han derved kan logge ind og læse.

Sådan deler du din målinger

Før du kan dele data i Cure4you med din læge, skal du være logget på din profil. Dernæst skal du vælge menuen ’Profil’, som du finder øverst til højre.

Klik på ’Giv adgang’ og nu kan du se hvilke klinikker, du er tilknyttet.

Ud for hver kolonne kan du, ved at klikke i feltet, give din læge adgang til at se dine helbredsmålinger på Cure4you. Lægen får kun adgang til målingerne, hvis der er et rødt flueben i feltet og vil derefter have adgang, indtil du fjerner fluebenet igen.

Du kan også give din læge adgang til dine målinger, når du overfører eller indtaster dem. Klik på menuen 'Del med lægen' og så vil du se samme skema som ovenfor og kan sætte flueben ud for den læge, du vil dele med.

Læs mere om 'Målinger' her - Målinger og grafer.

De noter, kommentarer og filer (billeder, indscanninger osv.) du har gemt i dine 'Noter', kan også deles med lægen. Det skal sættes op individuelt, og der kan kun gives adgang til lægen, når du er på 'Noter og filer'.

Hvis du klikker på symbolet vist ovenfor, ud for den note du ønsker at dele, kommer denne boks frem:

Sæt flueben ud for den klinik du vil dele denne note med. Hvis du ikke længere ønsker at dele noten med lægen, skal du blot klikke på samme symbol og fjerne fluebenet ud for klinikken.

Læs mere om 'Noter' her - Noter.

Husk at lægen ikke er forpligtet til at benytte denne funktion, og det bør derfor aftales med lægen, hvis du ønsker, at give ham indblik i dine egne observationer.

Brug for mere hjælp?


Send e-mail

Oversæt siden


Læs også