Cure4you CareTilbage til oversigt


100% tilfredshed ønskes

Hos Cure4you samler vi på glade, tilfredse medlemmer, og vi har ingen interesse i at holde på dig som Care medlem, hvis det ikke er noget for dig.

Du har 14 dages fri fortrydelsesret:
Du har 14 dage fra den dag, du melder dig ind til at prøve Care af, og skulle du alligevel ikke ønske at være medlem, så skal du blot sende os en mail. Vi refunderer så det, du har betalt, og sletter alle data under din profil.

Du kan altid opsige til udløbet af en periode:
Dit medlemskab løber i en af dig valgt periode, fx 3 måneder ad gangen, og fornyes automatisk ved udløb af en periode. Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab ved næste udløb, så sender du os blot en email. Klik her for at skrive til os - skriv til os her

Du kan slå automatisk fornyelse fra:
Care medlemskab fornyes automatisk ved udløb af en periode. Den automatiske fornyelse beskytter dig, så du aldrig mister adgang til dine helbredsdata, hvis du skulle glemme at fornye dit medlemskab.

Ønsker du ikke at dit abonnement fornyes automatisk, så send os blot en email. Du vil så modtage en fornyelses-email 5 dage før udløb af en periode, hvor du skal så logge ind og betale for næste periode.

Dine Care data slettes automatisk ved udløb:
Hvis du opsiger dit medlemskab eller ikke fornyer dit medlemskab, så slettes alle de data der ligger under Care profilen, dvs. noter, svar og beskeder fra lægen, blodtryk, blodprøver etc.. Sletningen foregår automatisk 30 dage efter udløb af medlemskabet.

Vil du have dine data slettet hurtigere, så skal du blot sende os en email, og vi vil da kontakte dig for at sikre os, at der ikke slettes noget forkert. Sletningen vil blive foretaget indenfor 14 dage efter din anmodning.

Brug for mere hjælp?


Send e-mail

Oversæt siden


Læs også


{{'title.Premium' | translate}} {{'title.National+database+integration' | translate}}