Cure4you CareTilbage til oversigt

Sådan melder du dig ind

Log ind på din Cure4you profil her Log ind til Cure4you med dit CPR nummer og adgangskode. Klik på ’Premium’.

Hvis du er logget ind via klinikkens hjemmeside, skal du først klikke på 'Mit helbred' og derefter 'Premium'.

Nu kan du se de forskellige abonnementer du kan vælge imellem.

Vælg det abonnement du ønsker ved at klikke på ’Vælg’ nederst i boksen. Jo længere periode du vælger, jo billigere er medlemskabet pr. måned.

Når du har udfyldt navn, email og telefonnummer, skal du læse betingelserne for Cure4you Premium og herefter sætte flueben i ’Jeg accepterer betingelser’. Klik derefter på ’Gå til betaling’.

Udfyld alle kortfelterne med kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre og tryk på ’Gennemfør’.

Når betalingen er gennemført, bliver du straks logget ind som Premium medlem, og kan begynde at anvende alle de smarte funktioner. Vi sender dig også en kvittering på din email.

Når du betaler med dit betalings- eller kreditkort, bliver dine kortoplysninger sendt direkte via en SSL-krypteret forbindelse til vores godkendte og certificerede betalingsleverandør. Cure4you opbevarer derfor ikke dine kortoplysninger.

Skifter du betalingskort, skal du derfor, ved udløb af dit medlemskab, forny medlemskabet ved at indtaste dine nye kortoplysninger på samme måde som forklaret ovenfor.

Hvis du gerne vil vide mere om Premium, kan du benytte dig af menuerne foroven.

Du har følgende muligheder:

• Sammenlign Premium og Basis abonnement - klik Se detaljer
  • Læs mere om funktionerne der er inkluderet i Premium - klik Om premium
  • Chatte med os hvis du har flere spørgsmål - klik chat med os

Klik på 'Mit Helbred' for at gå tilbage til din Cure4you profil.

Vær endeligt opmærksom på at dit Cure4you Care abonnement fornyes automatisk - Du rådes derfor til at skrive ned hvornår fornyelsen vil foregå, hvis du ønsker at holde styr på dette.