Cure4you CareTilbage til oversigt


Hvorfor vælge Cure4you Care

Cure4you Care - din helt egen helbredsjournal

Der er så mange oplysninger om dit helbred spredt rundt i sundhedsvæsenet, men har du selv adgang til og overblik over disse data?

Care er et tillægsmedlemskab, som giver dig adgang til en række smarte funktioner, der gør det let for dig at holde styr på dit helbred: To-do liste, Blodtryk, kolesterol, blodprøver, vaccinationer, Helbredskort m.m.

Bliv mere engageret i dit eget helbred end nogensinde før med Care. Cure4you Care samler alle dine helbredsdata, og forbinder dig med dine behandlere ved at samle jer alle på den samme platform.

Dine behandlere kan tilføje eller ændre i informationerne (såsom diagnoser, målsætninger, fremtidige kontroller, opgaver, medicin og noter) på din profil, og dette er med til at forbedre koordineringen og optimere din behandling.

Cure4you Care koster kun fra 15 kr. om måneden og er gratis for børn.

Du kan melde dig ind i Care her.

Du får gemt AL din korrespondance

Med Care bliver ALLE dine svar og beskeder fra ALLE dine Cure4you læger automatisk overført til din profil og gemt i al den tid, du er Care medlem.

Du behøver derfor ikke længere printe ud eller kopiere dine beskeder, tidsbestillinger, medicinfornyelser osv. over på computeren. - Nu vil du altid kunne finde din korrespondance med lægen på din Cure4you profil - helt automatisk.

Du får smarte grafer og tabeller

Dine målinger, blodprøver m.m. bliver præsenteret i smarte grafer og tabeller, der gør det nemt for dig at følge med.

På graferne kan du se om dine målinger ligger inden for de normalværdier, som Lægeforeningen og WHO anbefaler. Vi giver dig også links til god information og videoer om de enkelte målinger og sygdomme, så du får en bedre forståelse af dit helbred.

Adgang til dit personlige Helbredskort

Med Care har du adgang til Cure4you's nyeste funktion, Helbredskortet, der fungerer som en smart og overskuelig opsummering af alle dine seneste målinger, prøvesvar og medicinbestillinger.

Du kan også selv lægge oplysninger ind om dine allergier, din blodtype, dine diagnoser og din livsstil, eksempelvis alkoholforbrug og rygning.

Helbredskortet kan du printe ud og have med dig i din pung. Kortet giver dig på et splitsekund adgang til dine vitale helbredsoplysninger, hvis du får akut brug for lægehjælp enten herhjemme eller i udlandet, eller hvis du skal tilses af en vagtlæge, en speciallæge, lægen eller sygeplejersken på et sygehus, osv.

Smarte apps til din mobil gør det nemt at uploade data

Cure4you er integreret til en række smarte apps, der gør det både nemmere og sjovere for dig, at holde styr på dit helbred.

Når du anvender disse apps på din mobil, så uploades alle dine data automatisk til din Cure4you konto, hvor de gemmes sammen med alle dine andre helbredsdata.

Til mange af disse apps kan du købe måleudstyr til din mobil, så du fx kan måle blodsukker eller blodtryk via et lille apparat, som du klikker på din mobil. Alt hvad du måler bliver automatisk sendt til din Cure4you konto.

Du kan dele dine data med lægen

Cure4you Care giver dig også mulighed for at dele dine data med dine læger.

Du bestemmer, hvem der har adgang til dine data, men hvis du ønsker at din læge skal se på nogle af dine tal, så kan du nu give ham adgang til at se med på dine målinger - det er både hurtigere og nemmere, men husk lige at spørge lægen, om det er ok med ham at gøre det på denne måde.

Du får Gratis Care til dine børn

Har du Cure4you Care, så får dine børn automatisk gratis Care medlemskab indtil de fylder 18.

Det giver dig adgang til smart vækstgrafer, hvor du kan følge med i dit barns vækst og se hvordan de ligger i forhold WHO væksttal. Og du får også et skema over dit barns vaccinationer og børneundersøgelser sat op individuelt efter dit barns alder - og vi husker dig naturligvis på, hvornår det er tid til næste undersøgelse.

Du har adgang til dine data 24 timer i døgnet - året rundt

Cure4you Care lukker aldrig. Du har altid adgang til dine helbredsoplysninger, uanset hvor du befinder dig i verden. Så er du på ferie og bliver syg, så kan du blot logge på din konto og finde de oplysninger, du har brug for.

Crue4you Care: Den nye måde at passe på dit helbred...

Cure4you anvender den nyeste teknologi til at give dig de bedste værktøjer, der kan hjælpe dig med at passe på dit helbred.

Med Min CarePlan er det blevet både nemmere og sikrere for dig at passe på dit helbred, end det nogensinde har været før.

Du kan melde dig ind i Care her.

Brug for mere hjælp?


Send e-mail

Oversæt siden


Læs også


{{'title.Premium' | translate}} {{'title.Why+choose+premium' | translate}}