Tilmelding og log indTilbage til oversigt


Det siger brugerne

Hver måned logger mere end 250.000 danskere på Cure4you for at kommunikere med deres læge og/eller administrere deres helbredsdata.

Vi har mange glade brugere, hvilket vi er meget glade for og stolte af, og vi arbejder hele tiden hårdt på at blive endnu bedre og få endnu flere tilfredse brugere.

Vi har et engageret team af supportere, der sidder parat på telefon, email eller chat, hvis du har brug for hjælp, og vi optimerer løbende vores systemer, så de fungerer for alle brugere i alle aldre.

Har du brug for hjælp, kommentarer eller feedback, så tøv ikke med at kontakte os - vi hører meget gerne fra dig!

Se hvad nogle af vores brugere siger:

"Siden er meget brugervenlig og det nye design er nemmere at bruge. Rart at kunne sætte medicin ind på en liste så det er gemt, og nemt at forny recepter. Så sparer jeg tid og slipper for at genere sekretæren, når jeg fremover skal forny min medicin."
Christina 42 år, Virum


"Rigtig god gennemgang af siden og hjælp af supporten. Når internettet er fremtiden er det vigtigt at os ældre kan følge med."
Lene 65 år, Grenaa


"For mig er det fantastisk at kunne komme i kontakt med klinikken for især tidsbestilling og receptfornyelse. Det accentueres, når man hører hvort svært patienter i andre lægehuse angiveligt har ved at komme i telefonkontakt med deres klinik"
Anonym


"Jeg bruger Cure4you til at tjekke mine blodtryksmålinger, som jeg får sendt fra min læge. Jeg synes, Cure4you er rigtig fint at bruge, når der tit er rigtig lang telefonkø ved lægen, og så er det rigtig smart, at man på Cure4you kan man tjekke svarene, når man vil."
Susanne, Haderslev


"Til at begynde med brugte jeg kun Cure4you som et meddelelsesmiddel fra lægen. Så fik jeg brug for at printe nogle gamle blodprøver ud, og nu er jeg glad for at kunne bruge kurverne med et Premium abonnement."
Peter, Bagsværd


"Jeg kender Curey4ou gennem lægerne. Det er nemt at komme til og hjemmesiden er overskuelig. Det er rart at man kan sidde derhjemme og skrive til lægen i stedet for at hænge i telefonen."
Liselotte, Horsens


"Siden er let tilgængelig - jeg er godt tilfreds. Supportsiderne er til stor hjælp"
Anonym


"Hvor har jeg dog fået en helt fantastsk og god service af jer. Sikke professionelle og en god oplevelse jeg helt fra start har oplevet af jer. Tusind tak for dit svar. Jeg kommer tilbage hvis jeg har flere problemer med at komme i kontakt med min læge."
Pernille Schilling


"Super nemt og lækkert. Hop på nettet og med få klik har man ordnet det hele på den halve tid. Jeg blir så glad når det bare køre derud af... Weeeeeeee :-D."
Anonym


"Jeg synes det er rigtig dejligt, at jeg kan bestille medicin uden at skulle ringe på bestemte tider og evt. vente i en telefonkø."
Anonym


"Jeg synes det er dejligt med tidsbestillingen og at man kan se sine data mm hvis man har behov for det."
Anonym


"Cure4you er en god opfindelse. Jeg ville ønske, alle læger var tilknyttet denne tjeneste. Prisen for et Premium medlemskab er ret beskeden i forhold til, hvad man får. Lægevejen, Besøglægen og lignende tjenester giver ikke den samme sikkerhed og fleksibilitet, som Cure4you yder. Hvor let bruger man ikke ofte 12 kr om dagen uden egentlig at få noget ud af det? Det kan kun anbefales."
Anonym


"Dejligt at man ikke skal bruge flere timer på at få fat i lægen telefonisk, det meste kan foregå via nettet Cure4you. Det aflaster både læge og klienter."
Anonym


"Jeg bruger det til at skrive sammen med min læge og bestille nyt medicin, og det sparer mig for en masse tid."
Anonym


"Cure4you gør at man undgår ventetid i tlf...at man kan skrive om problemer, få råd og vejledning uden at man behøver at møde op personligt, og dermed kan spare både lægen og sig selv tid."
Anonym


"Det er ikke så tit jeg bruger lægen men når jeg skal have fat i min læge,er dette en nem måde og det virker fint,og dejligt man kan bestille sin medicin hjemmefra."
Anonym


"Jeg har indtil videre kun brugt systemet til tidsbestilling, hvilket har virket meget fint og nemt."
Knud


"Nem,hurtig og sikker kommunikation."
Anonym


"Det er rigtig godt at man kan forny medicin og se sine aftaler."
Anonym


"Nemt og enkelt, og man slipper for telefonkøen, at skulle ringe i arbejdstiden, osv."
Anonym


"Jeg har på nuværende tidspunkt kun brugt tidsbetilling det har virket hver gang til tiden."
Anonym


"Jeg har kun positive erfaringer med Cure4you."
Anonym


"Har ikke nogen kommentar jeg synes alt fungerer perfekt."
Anonym


"Er du ikke tilmeldt, så skynd dig - det er nemt at bruge og utroligt praktisk i hverdagen."
Anonym


"Det er NEMT."
Anonym


"Det letter ens henvendelse til lægen for dem da er på job, eller ikke altid kan få fat på lægen."
Anonym


"Det fungerer hver gang. Er dejlig nem at bruge, har åbent hele tiden. Kan kun anbefale det til andre."
Anonym


"Super godt at kunne gemme beskeder fra lægen, så man kan gå tilbage og læse det igen og igen."
Anonym


"Åben hele døgnet....man er ikke afhængig af klokken og telefonen, ved fx kontakt til læge, medicinbestilling. Man kan gemme svar fra lægen, se dato for sidste medicin bestilling, få tid til lægebesøg osv. Det har gjort kontakten med lægen/klinikken meget nemmere."
Anonym


"Jeg synes det er dejligt man kan samle familien på et sted og nemt at bestille tid."
Anonym


"Praktisk."
Anonym


"Dejligt let ikke at skulle igennem på telefonen hos sin læge fordi man skal have fornyet recept eller bestille tid til konsultation."
Anonym


"Man får svar på undersøgelser - både fra ens egen læge og fra speciallæger."
Anonym


"Jeg synes godt om Cure4you da det altid er tilgængelig."
Anonym


"Nem at finde ud ad."
Anonym


Brug for mere hjælp?


Send e-mail

Oversæt siden


Læs også


{{'title.Sign+up+and+log+in' | translate}} {{'title.Account' | translate}}