Teknisk hjælp

Krav til din browser

En browser er det program, din computer går på internettet med. Din computer kommer muligvis med enten Internet Explorer eller Safari som standardprogram.

De meste populære browsere er: Internet Explorer, Firefox, Safari og Google Chrome.

For at få det bedste ud af Cure4you, bør du anvende den nyeste version af den browser, du bruger. Fordelen ved at opgradere din browser er først og fremmest bedre sikkerhed, da de nyeste browsere er udviklet til at tage forholdsregler mod de nyeste trusler i forhold til din IT-sikkerhed. Er du nødt til at anvende en ældre version på grund af fx IT-politikken på din arbejdsplads, kan du med fordel installere en ekstra browser og anvende Cure4you med denne.

Cure4you's hjemmeside understøtter browserne Firefox, Google Chrome og Internet Explorer (ver. 9 og op). Desværre oplever vi ofte at der er problemer med bestemte funtioner og adgang til menuer når man benytter Internet Explorer, så vi anbefaler at du benytter Firefox eller Google Chrome når du benytter Cure4you.

Du kan tjekke din version af Internet Explorer ved at trykke på det blå spørgsmålstegn i øverste højre hjørne af dit browservindue eller 'møtrikken' og herefter vælge 'Om Internet Explorer'. Nu kan du se hvilken browser du benytter.

Hvis du ikke ved hvilken browser du benytter så kan du få det oplyst her:

Hvilken Internet browser bruger jeg?

Du kan gratis downloade Firefox og Google Chrome her:

Godkend Cookies

Cure4you´s hjemmeside (også benævnt 'hjemmesiden') anvender cookies for at give en bedre og mere personlig service til brugerne.

Bemærk venligst, at hvis du sletter vores cookies eller frakobler fremtidige cookies, vil det indebære, at du muligvis ikke kan bruge bestemte dele af hjemmesiden fremover. For eksempel, hvis din browser indstilles til at frakoble session-cookies, kan du ikke længere logge ind på din Cure4you-konto.

Læs mere om Cookies på Cure4you her - Cure4you betingelser.

Slet midlertidige internetfiler også kaldet Webhistorik eller Cache

Se video af hvordan du sletter midlertidige internetfiler på iPad

Se video af hvordan du sletter midlertidige internetfiler i Internet Explorer

Hvis du ikke kan logge på Cure4you som du plejer eller måske ikke modtager sikkerhedskoden eller oplever andre funktioner ikke opfører sig som de plejer, kan det være fordi du bruger browseren Internet Explorer, som efter en opdatering fra Microsoft kan give nogle problemer.

Vi arbejder naturligvis på at løse problemerne, men indtil da kan en løsning være at fjerne midlertidige internetfiler i Internet Explorer. På dit tastatur skal du trykke på knapperne 'Ctrl + shift + delete' i den rækkefølge og holdes nede.

Nu kommer der denne boks frem:

Nu skal du klikke på slet og vente på at browseren holder op med at arbejde. Luk nu Internet Explorer helt ned på krydset øverst til højre.

Herefter kan du prøve at logge ind igen.

samme metode kan benyttes til at slette midlertidige internetfiler i andre browsere.

Problemer med at modtage mails

Hvis du ikke modtager mails fra Cure4you kan der være flere årsager dertil.

1. Det er den forkerte mail der står på din profil. Kontakt os på 7077 0017, da vi skal tale med dig personligt for at verificere hvem du er.
  2. Mailen ligger i dit eget spamfilter eller uønsket mail folder. Gå til dit spamfilter/uønsket post folder og læg mailen over i din indbakke.
  3. Bruger du Gmail så kan mailen nogle gange ende under fanebladet 'Promoveringer'. Læs mere her - Læs svar fra lægen.
  4. Din mailudbyder kan have sat et generelt spamfilter op som gør at du ikke modtager mailen i din indbakke. Hvis du har adgang til din webmail så skal du logge ind der og tjekke spamfilteret. Hvis du finder mails i spamfilteret på din webmail så skal du flytte det ind i indbakken. Hvis du ikke ved hvordan du logger ind på din webmail så skal du kontakte din mailudbyder og får dem til at hjælpe.
  5. Hvis du ikke modtager sikkerhedskoden på mail så kan det skyldes at du benytter Internet Explorer som din browser. Så skal du slette midlertidige internetfiler eller benytte en anden browser og logge ind igen. Læs mere om hvordan du sletter midlertidge filer ovenfor.

Sådan logger du ind via en duka-PC

Duka-PC'er er indrettet på en helt særlig måde. Vi har derfor i samarbejde med duka udarbejdet en speciel guide til brugere af dette system. Den finder du her - Guide til Duka-PC.