Tilmeld dig

Sådan opretter du en profil på Cure4you

Det er gratis at oprette en profil hos Cure4you, og det er gratis at kommunikere med de læger, der anvender Cure4you.

Du kan oprette dig ved at klikke på knappen 'Opret profil' øverst på siden.

Indtast dit CPR nummer, din e-mail og en adgangskode. Du bestemmer selv hvad din adgangskode skal være, det skal blot være en kode på mindst 6 tegn.

Du bliver bedt om at indtaste den samme adgangskode to gange for at sikre mod trykfejl.

Accepter Cure4you’s betingelser og klik på ‘Opret profil’. Du er nu tilmeldt Cure4you.

For at færdiggøre din profil skal du nu udfylde navn og nogle ekstra sikkerhedsoplysninger - vi udfylder automatisk køn og fødselsdato for dig via dit cpr.

Sæt hak hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

Formålet er, at informere omkring nye funktioner på Cure4you, nye klinikker, temaer om sygdomme, børns vækst, børnevaccinationer m.m. - temaerne bestemmes på baggrund af brugerønsker.

Sikkerhedsspørgsmål

Nederst skal du formulere et sikkerhedspørgsmål, som du ved du kan huske svaret på, men som andre ikke kan gætte. Eksempelvis: 'Navnet på min første hund?' Skriv spørgsmålet i feltet 'Sikkerhedsspørgsmål' og svaret i feltet 'Sikkerhedssvar.'

Dette skal bruges, hvis du har glemt din adgangskode eller skal ændre bestemte ting vedrørende din konto, som kræver ekstra sikkerhed.

Nu er din profil færdig og kan nu kommunikere sikkert med din læge, bestille tid, forny recepter mm.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad gør jeg, hvis systemet siger mit CPR allerede eksisterer?

Hvis systemet siger at dit CPR nummer allerede er oprettet hos Cure4you, så er det fordi, du tidligere har været oprettet hos en af de læger der anvender Cure4you - man kan kun oprettes en gang i Cure4you systemet. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, så kan du få tilsendt en ny her: Glemt adgangskode

Hvad gør jeg, hvis jeg har oprettet mig med forkert CPR nummer?

Du skal oprette dig med det rigtige CPR nummer, og så skal du skrive til Cure4you, så vil vi sørge for at inaktivere den forkerte profil, så du ikke har to profiler.
Skriv til os her

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at slette min profil?

Hvis du ønsker at slette din profil, skal du kontakte Cure4you's kundesupport, da dette kun er muligt ved skriftlig udmeldelse.
Du kan kontakte os her