Fjernsupport

For hurtig og effektiv support kan du nu give en af Cure4you's supportere adgang til at se din skærm og midlertidigt overtage styringen, mens du ser på det. På den måde kan vi hurtigt hjælpe dig med at få løst de problemer, du oplever på siden.

Ved fjernsupport vil din skærm blive delt med en af Cure4you's medarbejdere, så vi hurtigt kan hjælpe dig med at få løst eventuelt komplicerede problemer. Du vil kunne se alt, hvad vi foretager os, og du kan til enhver tid afbryde forbindelsen. Cure4you har kun adgang til din skærm i det tidsrum, hvor vi hjælper dig.

Inden der kan foretages fjernsupport, skal du ringe til Cure4you's support på +45 7077 0017. Her vil en af vores medarbejdere hjælpe dig videre.

Opret forbindelse til fjernsupporten ved at klikke her:

Start Cure4you fjernsupport - KANAL 1

Start Cure4you fjernsupport - KANAL 2