Glemt adgangskode

Sådan gør du hvis du har glemt din adgangskode

Gå ind på denne side: Glemt adgangskode

Indtast dit CPR-nummer og tryk på fortsæt, så vil du blive bedt om at indtaste svaret på det sikkerhedsspørgsmål, som du skrev, dengang du oprettede dig.

Derefter vil du modtage en ny adgangskode i en email. Den bliver sendt til den e-mail, der er gemt på din profil.

Ofte stillede spørgsmål:

Jeg modtager ikke e-mailen med adgangskode?
Hvis du ikke modtager e-mailen, kan det være, at e-mailen er blevet fanget i dit spamfilter. Hvis mailen heller ikke finde der, så skyldes det sandsynligvis, at du ikke længere har adgang til den email der er gemt på din profil, og du må derfor kontakte os på 70770017, da vi kun kan ændre sådan noget over telefonisk samtale.

Har du brug for hjælp, men det er uden for vores åbningstider, så har du mulighed for at logge ind med NemID.

Jeg har fået ny e-mail. Hvordan ændrer jeg det på min profil?
Hvis du har fået ny e-mail og derfor ikke modtager adgangskoden så skal du ringe til os på 7077 0017. Vi kan desværre ikke ændre på din profil, medmindre vi har talt med dig direkte. Vi passer godt på dine data, og vi har behov for at stille dig nogle sikkerhedsspørgsmål for at verificere, at der ikke sker misbrug af din profil.

Hvis du godt kan logge ind så, kan du selv ændre mailadressen under menuen 'Profil' øverst i højre hjørne.

Jeg har glemt svaret til mit sikkerhedsspørgsmål?
Hvis du ikke kan huske svaret på dit sikkerhedsspørgsmål, så kan du sende dit navn, fødselsdato og telefonnummer til os, så kan vi sende dig en ny kode. NB! Du skal IKKE sende os dit fulde CPR. Klik på kontakt Cure4you nedenfor for at skrive til os eller chat med os via den røde knap til højre.

Jeg har ikke noget sikkerhedsspørgsmål?
Hvis du ikke har et sikkerhedsspørgsmål tilknyttet din profil, så kan du sende dit navn, fødselsdato og telefonnummer til os, så kan vi sende dig en ny kode. NB! Du skal IKKE sende os dit fulde CPR. Klik på kontakt Cure4you nedenfor for at skrive til os eller chat med os via den røde knap til højre.