Log ind med NemID

Sikkerheden er vigtig – kun du skal have adgang til dine data
Sikkerhed er en af vores vigtigste prioriteter, og vi arbejder hele tiden på at skabe det mest sikre miljø for dine helbredsoplysninger ved at indføre de nyeste teknikker, så vi kan sørge for, at kun du har adgang til dine data.

Sikkerheden er især vigtig, når du opbevarer dine helbredsdata hos os.

Derfor har vi nu også gjort det muligt for dig at logge ind med NemID.

NemID har tidligere kun været en mulighed for patienter med et Care abonnement, men det er for nyligt blevet gratis for alle.

Det er stadig muligt at logge ind ganske med dit CPR-nummer og din adgangskode. Har du glemt din personlige kode, kan du bestille en ny ved at klikke her: Glemt adgangskode.

Sådan logger du ind med NemID

Hvis du ønsker at logge ind med NemID skal du først indtaste dit cpr-nummer i feltet.

Indtast derefter det Bruger-id og adgangskode du har oprettet til din NemId-konto.

Tryk på næste og du vil blive bedt om at indtaste det matchende nummer på dit nøglekort.

For at kunne logge på med NemID skal du have programmet Java installeret på din computer. Når du logger på med NemID, starter computeren en såkaldt Java applet.

Før appletten kan startes, skal du aktivere programmet. Her kan du bl.a. se navnet på applettens udgiver. Klik på "Run" eller "Kør" for at lade programmet køre.

Hvis du sætter hak ved "Always trust content from this publisher", behøver du kun acceptere programmet, første gang du logger på med NemID.

Vær opmærksom på at Java appletten vises forskelligt alt efter hvilken browser du bruger. Her kan du se hvordan det ser ud i Internet Explorer, Firefox og Google Chrome:

Internet Explorer

Firefox

Google Chrome

Ofte stillede spørgsmål:

Hvorfor kommer der en grå boks op efter jeg taster mit CPR nummer ind?

For at kunne logge på med NemID skal du have programmet Java installeret på din computer.Når du logger på med NemID, starter computeren en såkaldt Java applet. Java appletten er digitalt underskrevet (signeret) af Nets Dan-ID A/S, så du kan se applettens oprindelse.

Hvorfor skal jeg indtaste mit CPR-nummer 2 gange for at logge ind?

Det er vigtigt for os at kunne garantere sikkerheden ved vores service. Dette er en af grundende til at nogle brugere skal skrive deres CPR-nummer ind 2 gange ved login. Brugernavn til NemID er ikke altid et CPR-nummer, så for at være sikker på at vi hiver den korrekte profil frem, beder vi brugeren om at indtaste både CPR-nummer og brugernavn ved login.

Jeg har glemt mit bruger-id?

Hvis du har glemt dit bruger-id til din Nem-ID, kan det være én eller flere af disse muligheder:

• Cpr-nummer
  • Nem-ID-nummer (Se nummeret i det brev du har fået fra Dan-ID, din bank eller borgerservice.)
  • Selvvalgt bruger-id (Hvis du har oprettet et selvvalgt bruger-id til dit Nem-ID.)

Hvis du ikke kan finde dit NEM-id nummer, skal du henvende dig i et skatte- eller borgerservicecenter. Husk gyldig legitimation.

Jeg har glemt min adgangskode til NemID?

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du bestille en ny midlertidig adgangskode på NemID support. Du modtager den nye midlertidige adgangskode med posten inden for ca. tre hverdage.

Når du har modtaget den nye midlertidige adgangskode, skal du logge på "NemID selvbetjening" . Når du logger på, vil du få mulighed for at lave en ny personlig adgangskode.

Hvis det er første gang, du bruger Nem-ID, skal du indtaste dit Nem-ID-nummer i feltet "Bruger-id". Har du brugt dit Nem-ID tidligere, kan du anvende dit Nem-ID-nummer, dit cpr-nummer eller dit selvvalgte bruger-id efter eget valg.

Jeg har mistet mit nøglekort?

Du kan bestille et nyt nøglekort ved at logge på Bestil nyt nøglekort. med dit NemID bruger-id og din adgangskode. Dit aktive nøglekort spærres automatisk, når du bestiller et nyt.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål om NemID kan du læse mere her: Ofte stillede spørgsmål om NemID.