Log ind med CPR og sikkerhedskode

For at logge ind skal du være tilmeldt Cure4you. Hvis du endnu ikke har en Cure4you profil, kan du oprette en profil her:Tilmeld dig.

Det er gratis at oprette en Cure4you profil. Cure4you anbefaler at du benytter Firefox eller Google Chrome når du benytter Cure4you. Læs evt. mere under Teknisk hjælp.

Når du er oprettet, kan du logge ind med dit CPR-nummer og adgangskode. Du bestemmer selv adgangskoden, når du opretter din profil.

Dit CPR-nummer kan skrives både med og uden bindestreg. Adgangskoden skal skrives nøjagtigt, som du har oprettet den. Hvis du har modtaget en ny adgangskode i en email, så skal du skrive den nøjagtigt, som den står i mailen.

Cure4you passer godt på dine data og derfor har vi som de første valgt at indføre Datatilsynets skærpede krav ved log ind. Du skal derfor indtaste en ekstra sikkerhedskode som vi sender til dig. Se skærmbillede og vælg hvor du ønsker at modtage koden og klik på fortsæt:

Nu skal du finde koden på din mobil eller i din email indbakke.

Det er vigtigt at du ikke lukker skærmbilledet ned med boksen du skal taste koden i. Hvis du gør det så skal du starte forfra med at logge ind. Husk derfor kun at minimere skærmbilledet ved den lille streg øverst i højre hjørne.

Sådan ser siden ud hvor du skal taste sikkerhedskoden ind:

Af sikkerhedsmæssige hensyn viser vi kun dele af din email eller det mobilnummer koden er sendt til.

Når du har modtaget sikkerhedskoden så skal du indtaste den og klikke på log ind. Nu er du logget ind og kan kommunikere med lægen eller benytte de funktioner du normalt bruger på Cure4you.

Hvis du har et Premium abonnement, kan du også vælge at logge ind med NemID. Læs mere om NemID her: Log ind med NemID.

Ofte stillede spørgsmål:

Jeg har glemt min adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få en ny her: Glemt adgangskode.

Min adgangskode virker ikke?

Har du tjekket om du skriver dit CPR-nummer eller adgangskode korrekt? CPR-nummeret kan skrives både med og uden bindestreg.

Har du bedt om en ny adgangskode flere gange? Det er den senest ankomne kode du skal benytte.

Adgangskoden skal skrives nøjagtigt som du har oprettet den eller har modtaget på email - både store og små bogstaver. Tjek at du ikke har slået ´Caps lock´ eller ´Num lock´til på tastaturet.

Har du prøvet at logge ind med koden via det link som er i emailen med adgangskoden?

Hvis du logger ind fra en anden pc end du plejer kan det skyldes sikkerhedsindstillingerne på netop denne pc. Sæt sikkerhedsindstillingerne til mellemhøj eller prøv fra en anden pc.

Jeg får at vide at der allerede er en bruger med det CPR-nummer?

Hvis du får denne besked, er du allerede oprettet i systemet. Har du muligvis kommunikeret med en anden klinik igennem Cure4you tidligere? Så har du allerede en profil med tilhørende adgangskode, og du skal derfor logge ind med den. Hvis du har glemt din kode, kan du få en ny her: Glemt adgangskode.

Den siger, at den ikke kender mit CPR-nummer?
Hvis dit CPR-nummer ikke bliver fundet, er det fordi du endnu ikke er oprettet hos Cure4you. Så skal du blot oprette dig her: Tilmeld dig.

Hvorfor skal jeg betale for SMS?

Desværre er det ikke gratis for Cure4you at sende SMS til din mobil og derfor er vi nødt til at bede dig selv betale for at modtage koden på SMS.

Min sikkerhedskode virker ikke?

Sikkerhedskoden er en éngangskode og virker kun til et log ind. Hvis du skal logge ind igen skal du bede om at få tilsendt en ny kode. Har du bedt om mere end én kode så skal du benytte den sidste. Husk at sikkerhedskoden bliver forældet efter 24 minutter, og hvis du forsøger at taste den ind udover den tid, så skal du logge ind på ny og bede om en ny sikkerhedskode.

Jeg modtager ikke min sikkerhedskode på SMS?

Hvis du ikke modtager sikkerhedskoden kan det skyldes at du har oplyst det forkerte mobilnummer på din profil eller muligvis slet ikke har et mobilnummer på din profil. Til tider oplever vi også at din mobiludbyder kan blokere for betalings SMS'er og derved går den i fejl og bliver ikke leveret til dig. Så skal du kontakte dit teleselskab og bede dem åbne op for den slags SMS'er. Har du en arbejds mobil, så kan abonnementet være sat op til ikke at tillade betalings SMS'er.

Jeg modtager ikke min sikkerhedskode på email?

Hvis du ikke modtager sikkerhedskoden kan det skyldes at du har oplyst den forkerte emailadresse på din profil. Til tider oplever vi også at sikkerhedskoden ender i en generel uønsket post folder eller spamfilter som din mailudbyder administrerer. Så skal du kontakte din mailudbyder og få hjælp til at ændre det filter.

Det kan også skyldes at du benytter Internet Explorer som husker midlertidige internetfiler og ikke registrere at du har bedt om en ny sikkerhedskode. Så skal du slette de filer. Læs hvordan du gør her - Sådan bruger du Cure4you.

Hvorfor går der så lang tid inden jeg modtager sikkerhedskoden på email?

Vi har oplevet at bestemte mailudbydere har meget lang ventetider på levering af sikkerhedskoden på email. Desværre er det ikke noget vi har indflydelse på og vi foreslår derfor at du kontakter dem og spørg hvorfor der er så lang ventetid på mailen fra os.

Jeg har en duka-PC. Hvordan logger jeg ind?

Duka-PC'er er indrettet på en helt særlig måde. Vi har derfor i samarbejde med duka udarbejdet en speciel guide til brugere af dette system. Den finder du her - Guide til Duka-PC.