Sikkerhedsspørgsmål

Sådan opretter du et sikkerhedsspørgsmål
Når du opretter din profil bliver du også bedt om at oprette et sikkerhedsspørgsmål. Sikkerhedsspørgsmålet skal du bruge, hvis du glemmer din adgangskode. Derfor er det vigtigt, at du opretter et sikkerhedsspørgsmål, som du har nemt ved at huske. Sikkerhedsspørgsmålet er en ekstra sikkerhedsforanstaltning.
Når du logger ind på Cure4you får du denne side frem.

Hvis du klikker på tandhjulet i toppen, så kommer du ind på denne side.

Hvad er et sikkerhedsspørgsmål?
Vi anbefaler, at du vælger at lave et sikkerhedsspørgsmål, du kan huske. Et sikkerhedsspørgsmål er et spørgsmål, der bruges til at verificere dig hvis du glemmer din adgangskode. Hvis du ikke ved hvilke spørgsmål du kan bruge, kan du hente inspiration på listen herunder:
  • Hvem var mit første kæledyr?
  • Hvad var mors pigenavn?
  • Hvor blev jeg født?

Husk at trykke på "Gem" når du har rettet dit sikkerhedsspørgsmål.